Cloenda del cicle “Musicant l’Urgell” a Anglesola

Els alumnes de les escoles de música de la comarca, protagonistes del Musicant l’Urgell, han finalitzat les seves actuacions avui a l’església de Sant Pau de Narbona d’Anglesola.

L’Església d’Anglesola ha acollit avui l’últim concert del cicle que combina música i patrimoni, organitzat pel Consell Comarcal de l’Urgell amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i amb el suport de les escoles municipals de música d’Agramunt, Bellpuig i Tàrrega.

En l’actuació d’avui hi ha participat el quartet de corda i conjunt de percussió de Bellpuig, el grup de guitarres d’Agramunt i l’Orquestra de corda de Tàrrega, amb la participació de 60 alumnes d’arreu de la comarca.

L’objectiu del cicle pretenia apropar als ciutadans el patrimoni arquitectònic dels nuclis més petits que tenim a la comarca i donar a conèixer la gran tasca que es fa des de les escoles de música del territori. En aquest sentit, s’han realitzat tres actuacions als municipis de la Fuliola, Belianes i Anglesola. En total hi han participat prop de 200 alumnes amb una assistència de públic d’un miler de persones.

Al torn de parlaments, l’alcaldessa d’Anglesola, Carme Miró, ha donat la benvinguda als assistents i ha fet una valoració molt positiva d’aquesta iniciativa. Seguidament, Salvador Bonjoch, president comarcal, ha agraït la bona acollida del públic, dels municipis on s’han fet els concerts i el suport de la Diputació de Lleida. Per altra banda, ha destacat la bona feina que es du a terme des de les escoles de música municipals i l’excel·lent predisposició dels seus professors sense la qual aquest cicle no hauria estat possible.