ACTE DE COMMEMORACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES A L’URGELL

Avui, dijous 8 de març, ha tingut lloc a Tàrrega , l’acte de commemoració del Dia Internacional de les Dones a l’Urgell, amb la conferència del psicopedagog i xerpa espiritual, Daniel Gabarró, COM CRÉIXER INTERIORMENT DE MANERA EQUILIBRADA.

L’acte ha estat organitzat pel Consell Comarcal de l’Urgell i ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Tàrrega i Infraestructures.cat, que ha cedit l’espai. Les conselleres comarcals de la Dona i Benestar i Família, Imma Estadella i M. Teresa Pallàs, han llegit el manifest per reivindicar el rol de la dona en la societat i en la vida familiar, laboral i social.

Daniel Gabarró ha exposat davant del nombrós públic assistent, les eines que disposem les persones, per a créixer interiorment d’una manera equilibrada, per adaptar-nos als canvis del món actual, en el què estem vivint i on esdevenen un gran nombre de canvis, els quals primer, cal entendre per acceptar-los. S’ha parlat del rol de la dona , de l’empoderament i de l’estimació i valoració que ha de tenir cadascuna de les persones.