Les conselleres comarcals de les àrees de Benestar Social i de la Dona visiten Ràdio Sió i Ràdio Tàrrega.

Aquest matí, en el marc del Dia Internacional de la Dona, Tresa Pallàs i Imma Estadella, conselleres de Benestar Social i de la Dona, respectivament, han explicat a les ràdios locals la tasca que es realitza des de l’entitat comarcal pel que fa a la Dona.

El Consell Comarcal de l’Urgell commemora avui el Dia Internacional de la Dona, amb la conferència COM CRÉIXER INTERIORMENT DE MANERA EQUILIBRADA, a càrrec de Daniel Gabarró, psicopedagog i xerpa espiritual, que tindrà lloc avui a la sala d’Infraestructures. Cat (Av. Ondara de Tàrrega) a les 19 hores. En aquest sentit, ambdues, han fet una crida a la participació en aquesta conferència com a acte reivindicatiu a favor de la igualtat de gènere.

Moltes gràcies Ràdio Sió i Ràdio Tàrrega per la vostra atenció!