Natural Òptics i el Consell Comarcal de l’Urgell ampliaran el conveni de col·laboració

Gràcies a la col·laboració amb Natural Òptics, 72 famílies de l’Urgell han pogut disposar d’ulleres graduades.

Aquest matí, el President Comarcal, Salvador Bonjoch, juntament amb la Directora de Marketing de l’empresa Natural Òptics, Totó Marsol, acompanyats per Tresa Pallàs, consellera comarcal de Benestar i Família i la directora tècnica de Tàrrega, han presentat les dades relatives a la col·laboració duta fins a la data.

L’any 2014, els Serveis Socials del Consell Comarcal de l’Urgell van signar un acord de col·laboració amb l’empresa Natural Òptics, per tal d’ajudar les famílies sense recursos econòmics a disposar d’ulleres graduades. L’ampliació d’aquest conveni servirà també per ajudar persones que necessitin audífons per al desenvolupament de la seva vida diària.

Aquesta col·laboració va ser fruit de la detecció per part dels tècnics dels Serveis Socials d’una necessitat molt bàsica que afecta tant infants com adults. L’empresa Natural Òptics, grup corporatiu del territori lleidatà i amb 29 anys d’experiència en el món de l’òptica, es va oferir a subvencionar les ulleres a usuaris del serveis socials prèviament valorats.

Durant els tres anys de col·laboració, s’han tramitat 72 expedients que han permès diferents famílies de l’Urgell disposar d’unes ulleres, prèviament diagnosticades per l’oftalmòleg, i que sense ajut no haurien pogut aconseguir per raons econòmiques.

D’aquests 72 expedients, n’hi ha 42, on Natural Òptics, n’ha assumit el 100% del cost i en la resta se’ls ha fet un descompte especial. En termes econòmics, suposa una despesa global de 12.250€ per part de l’empresa col·laboradora.