VISITA D’ALUMNES DE L’ URGELL AL CENTRE D’INTERPRETACIÓ LLUÍS COMPANYS

Dins el XVIII Programa Comarcal de Suport a l’ Educació, organitzat pel Consell Comarcal i el Servei Educatiu de l’ Urgell, els dies 8,20,22 març i 22 de maig, alumnes de la comarca de l’ Urgell visitaran el Centre d’ Interpretació Lluís Companys del nucli del Tarròs a Tornabous.

El centre gira a l’ entorn d’una exposició permanent dedicada a la figura, obra i època de Companys. L’ exposició està formada per plafons explicatius, un espai de projecció d’ audiovisuals, vitrines amb documents didàctics i tecnologia informàtica interactiva.

El guia fa un recorregut pel Tarròs, poble natal de Lluís Companys i ensenya la casa on va néixer. A continuació es visita al monument en memòria de qui va ser el president de la Generalitat entre el 1934 i el 1940 i finalment els alumnes gaudiran de la visita al Centre d’ Interpretació.

El consell es fa càrrec del 100% l’activitat i facilita el transport de 4 autobusos gratuïts a l’alumnat.

Els centres participants són:
8 de març VEDRUNA TÀRREGA
20 de març ESCOLA D’ADULTS DE TÀRREGA
22 de març INS LO PLA D’ URGELL DE BELLPUIG
22 de maig CENTRE DEL PTT DE TÀRREGA

En total es posaran a disposició 4 autocars i el nombre d’alumnes que se’n beneficiaran és de 150 alumnes.