Aquest cap de setmana des de la la Ruta del Cister hem participat al Saló de l’Esport, Turisme Actiu i Turisme de Muntanya de Lleida

Amb l’objectiu de fidelitzar el visitant i turista lleidatà i de comarques; i de donar a conèixer l’oferta turística del territori, els serveis de turisme dels consells comarcals de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell han participat per segona vegada al Saló de l’Esport, Turisme Actiu i Turisme de Muntanya (STM), que ha tingut lloc al recinte firal de Lleida els dies 17 i 18 de març, sota la marca La Ruta del Cister.

La Ruta del Cister hi ha participat amb un estand propi per oferir les rutes de senderisme dels diferents municipis, el GR175 La Ruta del Cister, les activitats a la natura i tota l’oferta turística de les tres comarques. A més, per captar l’atenció dels visitants a l’estand i agrair la seva confiança, es promogut sortejos atractius de productes agroalimentaris de les tres comarques.

foto de Consell Comarcal de l'Urgell.