Cursos intensius de llengua catalana al Consell Comarcal de l’Urgell en conveni amb el Servei d’Ocupació de Catalunya

Un total de 135 hores de llengua catalana donaran l’oportunitat als alumnes d’obtenir el nivell A2

Avui, al Consell Comarcal de l’Urgell, donem el tret de sortida als cursos intensius de català de nivell Bàsic del programa Aprèn.cat. que s’impartiran a Tàrrega. Aquesta formació és fruit d’un conveni mitjançant el qual el Servei d’Ocupació de Catalunya ha encarregat al Consorci per a la Normalització Lingüística l’organització de 129 cursos presencials a tot Catalunya per a persones en situació d’atur amb l’objectiu d’ajudar-los a millorar l’ocupabilitat.

A Tàrrega s’impartiran tres cursos consecutius , Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3, que representen un total de 135 hores de formació i la possibilitat d’obtenir un certificat oficial al final del procés. El curs que comença avui a Tàrrega compta amb quinze persones inscrites, i ofereix la possibilitat d’ incorporar nous alumnes als nivells Bàsic 2 i Bàsic 3, que començaran al maig i al juny respectivament.