REUNIÓ DE LES ASSOCIACIONS DE DONES I AJUNTAMENTS DE L’ URGELL

Avui, dimecres 4 d’abril ha tingut lloc al Consell Comarcal de l’ Urgell, a Tàrrega, la reunió anual amb les presidentes de les associacions de dones i els responsables de l’àrea de la dona dels ajuntaments de l’Urgell.

Aquesta reunió permet que el Consell Comarcal i les entitats de dones, juntament amb els ajuntaments, planifiquin actuacions adreçades a les dones. És un espai d’intercanvi d’idees i d’impressions per tal d’organitzar activitats coordinadament.

La reunió ha seguit l’ordre del dia, on la consellera de l’Àrea de la Dona, Imma Estadella, ha presentat les propostes de formació i conferències per aquest any. També hi ha hagut precs i preguntes perquè cada associació i ens local pugui exposar propostes i suggeriments.