EL CONSELL COMARCAL DE L’URGELL VA ASSISTIR A DUES REUNIONS DE DINAMITZACIÓ DEL TERRITORI

El passat, dimarts 17 d’abril, el Consell Comarcal de l’Urgell va assistir a dues reunions de dinamització i promoció del territori en matèria de turisme i de producció agroalimentària.

D’una banda, es va assistirt a la reunió convocada pel Patronat de turisme Ara Lleida, a Lleida, per tal marcar les pautes i els objectius del Pla Estratègic de Turisme de Lleida. Es van treballar sobre les propostes i la visió de futur del sector públic i privat per tal de potenciar millor la marca turística d’Ara Lleida.

També es va participar, el mateix dia, al Consell Comarcal de l’Alt Urgell, a la Seu d’Urgell, a la reunió de treball convocada pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, on es van establir les línies de treball per tal de conèixer les mancances i necessitats del sector agroalimentari i de quina manera l’administració local, pot ajudar als petits i grans productors agroalimentaris. La Diputació de Lleida, amb el lema ALIMENTS DEL TERRITORI I TU, a part d’assistir a fires promocionals dels productes com la Fira de Sant Josep de Mollerussa i Fira Sant Miquel de Lleida, cerca altres línies de suport, com ara l’elaboració d’un estudi de necessitats i aportació de noves idees per la dinamització del territori, en matèria de producte agroalimentari.