MOSTRA DE MÚSICA DE L’ URGELL A TÀRREGA, PROTAGONITZADA PER ALUMNES DE PRIMÀRIA.

El Consell Comarcal de l’ Urgell juntament amb el Servei Educatiu de l’ Urgell per novè any consecutiu organitza dins del Programa de Suport a l’ Educació, la Mostra de Música de Primària.

L’esdeveniment es va celebrar el passat 19 d’abril, al Teatre Ateneu de Tàrrega, a les 10.30 h.

Hi van participaran 8 centres i 2 ZER: Escola Santa Creu (Anglesola), Escola Valeri Serra (Bellpuig), Escola Guillem Isarn (La Fuliola), Col•legi Mare de Déu del Socós (Agramunt), ZER Ondara (Tornabous, Barbens), ZER Espernellac amb l’ Escola El Terrall (Castellserà), Escola Àngel Guimerà (Tàrrega), Escola Jacint Verdaguer (Tàrrega), Escola M. Mercè Marçal (Tàrrega) i CEE STA. Maria de l’ Alba (Tàrrega)

Hi van actuar un total de 346 alumnes i van fer un cant comú al final amb la cançó de la llegenda de Sant Jordi.

Cada centre va interpretar un parell de peces musicals, d’ una durada de entre 4 i 8 minuts.

Per tal de facilitar el transport dels alumnes de la comarca, el Consell Comarcal va posar a disposició dels alumnes un total de 4 autocars per traslladar als alumnes. Un total de 150 alumnes són els que han utilitzat el transport per assistir a la Mostra, i aquí s’hi ha de sumar els alumnes dels centres de Tàrrega que hi han assistit activament, i dels que només hi ha anat com a oïdors.
El Teatre Ateneu va estar ple a vessar de nens i nenes dels centres escolars, que van oferir en aquest espai la seva expressió musical que al llarg del curs han anat treballant, tant en la modalitats coral, com instrumental i mixta.