La Ruta del Cister present al Mercat d’ Escapades de Barcelona

La Ruta del Cister, gestionada pels Consells Comarcals de l’Urgell, la Conca de Barberà i l’Alt Camp, serà present al Mercat d’Escapades de Barcelona, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, amb l’objectiu d’incentivar entre el públic català, els viatges curts -caps de setmana, ponts, etc.- per Catalunya. L’acció té lloc del 4 al 6 de maig al passeig Lluís Companys de Barcelona (al costat de l’Arc de Triomf), i compta amb la presencia de més de 130 empreses i entitats que comercialitzaran la seva oferta turística.

La diferència del Mercat d’Escapades respecte a una fira tradicional és que les empreses i institucions que hi participen venen la seva oferta directament al públic. Així, els visitants que durant aquest cap de setmana s’apropin fins a l’Arc de Triomf podran comprar in situ experiències turístiques diferents que els permetran descobrir la variada oferta turística de Catalunya.

En el Mercat d’Escapades s’hi pot trobar oferta relacionada amb enoturisme i gastronomia, activitats a la natura (senderisme, cicloturisme, activitats d’aventura, turisme rural, etc.); cultura (ciutats amb caràcter, patrimoni religiós i catedrals, genis catalans, etc.); o vacances en família (Destinacions de Turisme Familiar a l’interior, establiments familiars, experiències en estacions de muntanya, etc.).