Visita d’alumnes a les instal·lacions del Consorci per a la gestió dels residus urbans de l’Urgell

Les instal·lacions del Consorci per a la gestió dels residus urbans de l’Urgell reben la visita d’alumnes de l’Escola Maria Mercè Marçal de Tàrrega

El passat divendres 4 de maig vam tenir la visita del alumnes de 5è A i 5è B de l’Escola Maria Mercè Marçal que van arribar a les nostres instal·lacions caminant.

Durant la visita de la planta de compostatge van veure com funciona el compostatge de la fracció orgànica (contenidor marró) i van apreciar de primera mà l’important que és reciclar bé perquè el procès de compostatge es pugui realitzar correctament.

Durant la visita del dipòsit controlat, els alumnes van veure els treballs que es realitzen per a la gestió del residus que es recullen al contenidor de rebuig i com millorar-ne la seva gestió reciclant correctament.