FINALITZACIÓ DEL PROGRAMA XARXA D’IMPULSORS DE LA GARANTIA JUVENIL

El passat dia 4 de maig es va realitzar a la Sala de la Coordinació Territorial de Joventut de Lleida la sessió de tancament i valoració de resultats i accions d’ocupabilitat de la Garantia juvenil durant els anys 2015 fins 2018, organitzada per l’Àrea d’ocupació juvenil del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Es van valorar les bones tasques realitzades per part dels impulsors en el programa, remarcant les diverses accions realitzades a cada territori i les sinergies creades amb els agents socials de la comarca.

Els impulsors han sigut una figura de referència per el jove com per les entitats. Durant aquests anys, s’han inscrit un total de 122.000 joves a Catalunya, dels quals 57.000 joves han estat contractats i 62.000 joves han participat en accions dins del marc de la Garantia Juvenil.

A l’acabar la sessió, es va agraïr als tècnics impulsors de la província de Lleida la seva implicació en aquests anys i la dinamització juvenil realitzada en el territori en l’àmbit d’ocupació.