Inauguració del curs 2018-2019 de l’Aula d’Extensió Universitària de Tàrrega

Inauguració del curs 2018-2019 de l’Aula d’Extensió Universitària de Tàrrega per la gent gran, que enguany compta amb 350 alumnes inscrits.

El teatre Ateneu de Tàrrega ha acollit aquesta tarda l’acte de presentació del curs que ha comptat amb la presència de Raul Palacios, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega, Màrius Bernadó, coordinador de les Aules d’Extensió Universitària de la UdL, Joan Santacana, director dels Serveis Territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Salvador Bonjoch, president del Consell Comarcal de l’Urgell, a més de la presidenta de l’aula a Tàrrega, Margarida Pané.

En acabar els parlaments, l’actor Toni Albà, ha ofert al nombrós públic assistent, la Conferència “Ser o no ser Catalans”.

Moltes felicitats a tots els qui ho feu possible!!