XXIX Festa de la Verema i el Vi a Verdú

XXIX Festa de la Verema i el Vi a Verdú.

Aquest cap de setmana la localitat urgellenca ha reviscut la tradició de la verema més popular

La 29a Festa de la Verema i el Vi de Verdú s’estructura al voltant de la verema, el transport del raïm i l’elaboració del most segons els mètodes tradicionals. Com cada any, ha estat un cap de setmana amb protagonistes com les piades, visites guiades, mostra de vins, cates, exposicions, concurs de sardanes, trobada gegantera i de puntaires, concerts, mostra gatronòmica…

L’entrega del Piador de l’Any, distinció que s’atorga a persones que hagin destacat per les seves activitats a favor de Verdú, aquest any ha estat per la Teresa Boleda i Manuel Saenz de la Fundació Tekhnikós.

El Consell Comarcal de l’Urgell participa en la Festa de la Verema i el Vi de Verdú com a festa declarada d’interès comarcal.

Moltes felicitats a tots els qui ho heu fet possible!!