El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, ha inaugurat la XXX Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt.

Aquest matí ha tingut lloc a la Plaça del Torronaire d’Agramunt, la inaguració de la 30a edició de la fira més dolça de Catalunya a càrrec del Molt Hble. Sr. Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya, l’alcalde de la població i nombroses autoritats de la comarca.

El president comarcal, Salvador Bonjoch, acompanyat de consellers i conselleres comarcals, alcaldes i alcaldesses de la comarca, han rebut al President a l’estand institucional del Consell Comarcal de l’Urgell, que participa des dels seus inicis en aquesta fira, per tal de promocionar els recursos turístics, agroalimentaris i gastronòmics del territori.

Moltes felicitats a tots els qui la feu possible!!!

Animeu-vos a visitar-la!!