ÈXIT D’ASSISTENTS A LA JORNADA TÈCNICA SOBRE L’ECOTURISME A CASTELLSERÀ

L’Associació Leader de Ponent, l’Ajuntament de Castellserà i el Consell Comarcal de l’Urgell han organitzat la jornada tècnica L’ECOTURISME: UNA OPORTUNITAT PER AL TURISME RURAL A L’URGELL, avui, 19 d’octubre a Castellserà.

El President del Consell Comarcal, Salvador Bonjoch ha presentat l’acte, juntament amb l’alcalde de Castellserà, Marcel Pujol.

En aquests moments hi participen prop de 60 persones per debatre sobre les oportunitats de realitzar projectes de turisme de natura a la comarca de l’Urgell i al territori de la plana de Lleida. La jornada compta amb la presència d’experts i tècnics que expliquen les seves experiències i vivències en relació al turisme de natura.

L’ecoturisme és una nova manera d’enfocar el turisme i valoritzar la natura. Promou la conservació dels ecosistemes, les àrees naturals i respecta l’entorn on es desenvolupen les activitats.
També intenta millorar la qualitat de vida de la població local i difon els valors culturals.