XXI Trobada Intercomarcal de Dones Terres de Lleida a Preixana

Aquest matí l’Ermita de Montalbà de Preixana ha acollit unes dues-centes dones en el marc de la XXI Trobada intercomarcal de Dones de les Terres de Lleida.

A primera hora, Jaume Pané, alcalde de Preixana, juntament amb el president del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch, conselleres comarcals i regidors/regidores de la localitat han rebut a la flamant presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa M. Perelló, que en el seu primer acte com a representant de l’entitat provincial ha signat el llibre d’honor.

Tot seguit, s’han desplaçat a l’ermita de Montalbà, lloc de trobada amb les representants de les associacions de dones i públic assistent, on s’han realitzat els parlaments i seguidament s’ha ofert una conferència a càrrec de Sor Lucia Caram.

Durant el dia s’han programat diverses activitats com la recollida d’aliments infantils, una visita a l’exposició dels treballs de l’associació de dones del municipi, el dinar popular i, finalment, un espectacle teatral.

Els actes han estat organitzats per l’Associació de Dones l’Estela de Preixana, amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi, el Consell Comarcal de l’Urgell, la Diputació de Lleida i l’Institut Català de les Dones.

Moltes felicitats a tots els qui ho heu fet possible!!