PRIMERA ACTIVITAT DEL PROGRAMA COMARCAL DE SUPORT A L’EDUCACIÓ A L’URGELL

453 alumnes de segon de primària assisteixen avui al Teatre Ateneu de Tàrrega.

Avui, dia 25 d’ octubre de 2018, té lloc al Teatre Ateneu de Tàrrega, l’activitat teatral en català adreçada als alumnes de segon de primària de la comarca de l’ Urgell, organitzada pel Consell Comarcal de l’ Urgell i el Servei Educatiu de l’ Urgell, i dins del XIX Programa Comarcal de Suport a l’ Educació.

La primera activitat dins del Programa ha estat la representació de Els cistells de la caputxeta, a càrrec de la companyia Samfaina de colors, amb una sessió a les 10.30 h i una altra a les 15.15 h. S’han mobilitzat per aquesta obra 9 autocars, els quals el consell paga el 100% del seu cost, i també ho fa amb el 50% de les entrades.

La representació tracta d’ una passejada pel calendari a través del llibre de poemes de Miquel Martí i Pol “Per molts anys”, on el poeta dedica una poesia a cada mes de l’any.

Un total de 453 són els alumnes que avui s’hauran gaudit d’aquest espectacle, amb 161 de la capital de l’ Urgell, i 292 de fora de Tàrrega.