ÈXIT DE PÚBLIC A LA SEGONA CONFERÈNCIA DEL CICLE, DONA INFORMA’T, SOM MÉS DEL QUE MENGEN

Salvador Bonjoch, alcalde de Bellpuig i President del Consell Comarcal de l’Urgell ha presentat la segona conferència del cicle de conferències Dona Informa’t 2018, que organitza cada any el Consell Comarcal de l’Urgell.

En el marc de la fira de la conserva CONSERVA’T, la conferència ha estat a càrrec de la nutricionista i coach de salut Marta Vergés, amb el títol SOM MÉS DEL QUE MENGEM. Ha parlat de la importància d’adquirir uns bons hàbits alimentaris, cuidant la dieta mediterrània , que és rica en fruites i verdures, llavors, llegums i germinats. Tot relacionant l’alimentació amb la pràctica d’esport i activitat física. També ha ofert a les persones assistents al pavelló poliesportiu, consells i propostes fàcils i sanes per menjar fora de casa. En acabar, ha signat el seu llibre Menja’t el tarro.

La propera conferència serà el 14 de desembre, a Agramunt amb el periodista i escriptor Gaspar Hernàndez , que oferirà la conferència LA INTELIGÈNCIA EMOCIONAL DE LES DONES i ho relacionarà amb la seva última obra, La Dona que no sabia plorar. També signarà aquest llibre.

Aquestes 3 conferències estan organitzades pel Consell Comarcal de l’Urgell, compten amb el suport de l’Ajuntament d’Agramunt, l’Ajuntament de Bellpuig, l’Ajuntament de Verdú , la Diputació de Lleida i l’Institut Català de les Dones.