AVUI, TEATRE PER 514 ALUMNES DE 4T DE PRIMÀRIA DE LA COMARCA DE L’ URGELL

El Consell Comarcal de l’Urgell junt amb el Servei Educatiu de l’ Urgell han programat dins del XIX Programa Comarcal de Suport a l’ Educació, un espectacle teatral adreçat als alumnes de 4t de primària, amb el títol “La Gallina dels ous d’ or”

Es tracta d’ un espectacle en català , en forma de faula on dos grangers veuran com la fortuna d’haver descobert la gallina dels ous d’ or es converteix en la seva desgràcia. És una història que conta que els diners són un “conte”. Va adreçat als alumnes de 10 anys de la comarca de l’ Urgell, a càrrec de la companyia lleidatana Zum Zum Teatre.

Es duran a terme dues representacions , i on un total de 514 alumnes podran gaudir de l’activitat. El Consell Comarcal ajuda amb el pagament del 50% de la representació, i amb el 100% del cost dels autocars que posa a disposició dels alumnes que s’ han de desplaçar de la comarca fins a Tàrrega. En total hauran estat 9 autocars desplaçats.