El Consell Comarcal de l’Urgell contracta sis joves mitjançant el programa Joves en pràctiques 2018

El Consell Comarcal de l’Urgell contracta sis joves mitjançant el programa Joves en pràctiques 2018

El Consell Comarcal de l’Urgell ha iniciat el programa de Joves en Pràctiques amb la contractació de sis joves que realitzaran pràctiques laborals durant un període de sis mesos.

Els participants, menors de 30 anys, que es trobaven en situació d’atur i eren beneficiaris del programa de Garantia Juvenil, realitzaran unes pràctiques professionals prestant suport a diferents àrees del Consell Comarcal com ara al servei d’informàtica, als serveis socials, a l’àrea de turisme i a la d’administració.

L’objectiu d’aquest programa és que els joves adquireixin aptituds i desenvolupament professional mitjançant l’exercici pràctic dels coneixements que van obtenir a la seva formació reglada, sota la supervisió d’un tutor o tutora que deixarà constància de la seva progressió.

El programa, que està impulsat pel Departament de Treball, Afers socials i Família de la Generalitat de Catalunya i pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu amb la iniciativa d’ocupació juvenil.

L’import de la subvenció per realitzar aquest projecte és de 66.000 €.