Sessions de posicionament SEO per a 110 alumnes dels Instituts d’Agramunt, Bellpuig i Tàrrega

El dilluns 19 de novembre s’ha realitzat a l’Institut Alfons Costafreda de Tàrrega la sessió POSICIONAMENT SEO I APLICACIONS DE MARQUETING EN EL MÓN EMPRESARIAL, a càrrec de Carles Gómez de l’empresa Crea Multimèdia.

El proper 29 de novembre es duran a terme 2 sessions més, una per l’Institut Ribera del Sió d’Agramunt i l’altra per l’Institut Lo Pla d’Urgell de Bellpuig.

L’objectiu de les sessions és que els alumnes coneguin la vessant de màrqueting digital i com funciona Google i per què el posicionament web és tan important per a les empreses. S’explica com s’aplica el SEO (Search Engine Optimization). i quines són les estratègies dels buscadors per col·locar estratègicament una empresa o un producte a les xarxes.

D’aquestes sessions en gaudiran uns 110 alumnes de 4rt d’ESO, dels 3 centres , que cursen matèries relacionades amb l’empresa o emprenedoria.

Les formacions han estat organitzades pel Consell Comarcal de l’Urgell que forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn per a la creació d’empreses, del Departament d’Empresa i Coneixement la Generalitat de Catalunya, i ha comptat amb la col·laboració dels tres centres educatius de l’Urgell.