FINALITZA AMB ÈXIT EL CICLE DE CONFERÈNCIES DONA INFORMA’T, A AGRAMUNT

Finalitza a Agramunt, el 15è cicle de conferències Dona Informa’t organitzat pel Consell Comarcal de l’Urgell.

Avui, dIvendres 14 de desembre, el periodista i escriptor Gaspar Hernàndez , ha ofert la conferència LA INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL DE LES DONES davant el nombrós públic que omplia el teatre del casal agramuntí.

Ha parlat de la gestió dels pensaments i les emocions per viure amb més plenitud, lligant-ho amb la intel·ligència emocional de les dones. També ha signat i ha comentat conceptes del seu darrer llibre La dona que no sabia plorar.

La benvinguda a l’acte ha anat a càrrec d’Imma Estadella, consellera comarcal de l’àrea de la Dona i Bernat Solé, alcalde d’Agramunt.

Dins del cicle Dona Informa’t, també tingut lloc dos xerrades més, el 8 de novembre a Verdú, amb l’escriptora Gemma Lienas, i el 10 de novembre a Bellpuig, amb la coach i nutricionista Marta Vergés. Aquestes 3 conferències han estan organitzades pel Consell Comarcal de l’Urgell i han comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Agramunt, l’Ajuntament de Bellpuig, l’Ajuntament de Verdú , la Diputació de Lleida i l’Institut Català de les Dones.

Al llarg d’aquests 15 anys del cicle de conferències Dona Informa’t, s’han realitzat més de 60 conferències que han aplegat uns 6.500 assistents. Els temes han estat ben diversos: sobre cultura, salut, intel·ligència emocional, gastronomia, nutrició…

S’han portat al territori molts ponents, tant homes com dones, com poden ser Francesc Mauri, meteoròleg; Eduard Estivill, doctor; Ada Parellada, restauradora; Montse Folch, nutricionista, o els periodistes ja desapareguts, Pere Tàpies o Carles Capdevila.