JORNADA TÈCNICA A PREIXANA, SOBRE LA INNOVACIÓ AGROALIMENTÀRIA EN LA PRODUCCIÓ AGRÀRIA

L’Associació Leader de Ponent, el Consell Comarcal de l’Urgell i l’Ajuntament de Preixana han organitzat el 14 de desembre a Preixana, la jornada tècnica LA INNOVACIÓ AGROALIMENTÀRIA EN LA PRODUCCIÓ AGRÀRIA: RECERCA DEL VALOR AFEGIT.

El President del Consell Comarcal Salvador Bonjoch i l’alcalde de Preixana, Jaume Pané, han presentat l’acte, juntament amb el cap de l’oficina Comarcal del DARP, Andreu Bosch.

Hi han participat una vintena de persones del sector agrari i agroalimentari del territori , que han gaudit de les idees i experiències per poder apropar al sector agrari, el valor de la innovació i les noves tendències de consum, i com es pot orientar les produccions agràries per donar resposta a la demanda. Entre els ponents hi ha hagut experiències en l’horta, la fruita dolça, l’oli d’oliva o la fruita seca.