Acte de cloenda del cursos de català i de coneixements de la societat catalana organitzats des de l’àrea d’immigració del Consell Comarcal de l’Urgell

El passat divendres, dia 14 de desembre, es va realizar a Agramunt l’acte de cloenda del cursos de català i de coneixements de la societat catalana organitzats des de l’àrea d’immigració del Consell Comarcal de l’Urgell en col·laboració amb la regidoría de serveis socials de l’Ajuntament d’Agramunt.

Els cursos, que van destinats a persones immigrants d’origen estranger, formen part de les activitats formatives que contempla l’actual llei d’acollida i están cofinançats pel Fons Social Europeu.

Un total de 16 dones residents al mateix municipi han assistit a les classes que han tingut una durada total de 45 hores. Les alumnes han pogut adquirir majors competències lingüístiques i més coneixements sobre la societat catalana, la seva cultura, tradicions i el seu marc jurídic.

A la cloenda hi va assistir l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, i l’acte va finalitzar amb una visita guiada de les alumnes pel municipi per tal de poder-ne conéixer de primera mà la seva historia.