T’oferirem assessorament i orientació laboral/educativa mitjançant el Programa Referent d’Ocupació Juvenil

Tens de 16 a 29 anys?
No treballes?? No estudies??
Vius a la comarca de l’Urgell??

Vine al Consell Comarcal de l’Urgell. 👇👇👇👇
T’oferirem assessorament i orientació laboral/educativa mitjançant el Programa Referent d’Ocupació Juvenil.

Atesa la necessitat de continuar amb la tasca d’atenció i assessorament de la població més jove i vulnerable de la comarca, que s’havia estat realitzant a través de la xarxa d’impulsors del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya, el Consell Comarcal de l’Urgell ha iniciat aquest mes de gener el programa Referent d’Ocupació Juvenil.

Aquest programa, impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel programa operatiu d’Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu, té com a objectiu principal facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional, mitjançant la coordinació amb els diferents agents del territori que treballen amb les persones joves, per tal de donar la millor atenció i oferir els recursos més convenients.

Les persones destinatàries del programa Referent d’Ocupació Juvenil són els joves, entre 16 i 29 anys, i especialment aquelles persones de menys edat amb especial dificultats per motius personals i/o socials i amb major necessitat d’assessorament i acompanyament.

T’esperem al Consell Comarcal de l’Urgell, al carrer d’Agoders, 16 de Tàrrega o bé pots trucar al telèfon 973500707 i demanar per la Lola Martínez (responsable del programa)