El Consell Comarcal de l’Urgell i l’Ajuntament de Bellpuig commemoraran el Dia Internacional de les Dones a l’Urgell, amb la projecció de la pel·lícula LA BUENA ESPOSA.

El Consell Comarcal de l’Urgell i l’Ajuntament de Bellpuig commemoraran el Dia Internacional de les Dones a l’Urgell, amb la projecció de la pel·lícula LA BUENA ESPOSA.

Comptarem amb la presència de Mariví Chacon, presentadora de Lleida TV, que entrevistarà a la psicòloga Laia Cadens. Es parlarà sobre la desigualtat existent entre dones i homes i del rol tradicional de la dona. També es tractarà de la violència de gènere, que es pot visibilitzar en diferents situacions de la vida diària.

“La buena esposa” és una pel·lícula dramàtica en la qual la protagonista (Glenn Close) es qüestiona les seves eleccions de vida mentre viatja a Estocolm amb el seu marit, que ha de rebre el Premi Nobel de Literatura.

Divendres, dia 22 de març, a les 18 hores, al Teatre Armengol de Bellpuig.

Activitats gratuïta!!