Presentació del treball realitzat sobre el despoblament a les zones rurals al Consell Comarcal de l’Urgell

Els alumnes de 2n d’ESO de l’Escola Pia de Tàrrega presenten al Consell Comarcal de l’Urgell el treball realitzat sobre el despoblament a les zones rurals

Aquest matí el President del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch, ha rebut a la biblioteca del Consell Comarcal, els alumnes i professors de 2n d’ESO de l’Escola Pia de Tàrrega que li han entregat el treball que han realitzat sobre el despoblament a les zones rurals: “Reptes i Solucions”.

Durant la visita els alumnes han explicat el contingut del treball que han dut a terme i també han exposat les propostes que ells creuen interessants i necessàries per evitar el despoblament del pobles del nostre territori.

Moltes felicitats a tots per la feina feta!!