Màxima alerta pel risc d’incendis, s’activa el nivell 3 del Pla Alfa

🔥 Màxima alerta pel risc d’incendis 🔥

ℹ Els Agents Rurals de l’Urgell informen:

Des de les 14h d’avui, 26 de juny, s’activa el nivell 3 del Pla Alfa

❌Queden *suspeses* totes les activitats amb risc d’incendi forestal autoritzades (treballs forestals, treballs en infraestructures -bufadors, radials-) que així ho tinguin a les condicions de l’autorització, i també la caça.

➡️Pel que fa als *treballs de la sega del cereal*, per segar i per embalar entre les 14 i les 17h passa a ser *obligatori* portar *4 extintors en base d’aigua* 🧯🧯🧯🧯 i/o motxilles d’aigua i trucar a la Central d’Agents Rurals ☎ 935617000 per informar de la zona.
Es situaran mitjans d’intervenció immediata 💧 en les zones de major activitat.

🔊Si veieu qualsevol situació de risc truqueu al 112.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració amb la prevenció dels incendis forestals 🌳🌳