Elevades temperatures i molt risc d’incendis, es manté el Pla Alfa en nivell 3 activat

ℹ Agents Rurals de l’Urgell informem:

Atès que es preveuen per als pròxims dies elevades temperatures i molt risc d’incendis, es manté el Pla Alfa 🔥en nivell 3 activat, en els municipis següents:

http://www.gencat.cat/medinatural/incendis/mapes/alfa3.pdf

En aquests municipis segueixen *suspeses totes les activitats amb risc d’incendi forestal autoritzades* (treballs forestals, treballs en infraestructures -bufadors, radials-) que així ho tinguin a les condicions de l’autorització, i també la caça.

En aquests municipis *la sega i embalat de palla de cereal*, entre les 14 i les 17h continua essent *obligatori* portar *4 elements d’aigua* (extintors en base d’aigua o motxilles d’aigua) i trucar a la Central d’Agents Rurals ☎ 935617000 per informar de la zona, per a situar mitjans d’intervenció immediata 💧 en les zones de major activitat.

Si veieu qualsevol situació de risc truqueu al 112.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració amb la prevenció dels incendis forestals 🌳🌳