Reunió del Comitè Tècnic Consultiu del Projecte “La Pedra, com a recurs territorial generador d’activitat econòmica i ocupació”

Aquest matí s’han reunit els representants dels consells comarcals de les Garrigues, el Pla d’Urgell, l’Urgell i el Segrià, dels centres educatius, les empreses del sector de la pedra i del sector turístic, l’Associació Leader Ponent… per fer el seguiment del projecte.

Implementar elements nous a la promoció turística i l’activitat econòmica d’aquestes comarques, a través del patrimoni monumental és una estratègia habitual. Incorporar el patrimoni de la pedra seca com a atractiu és menys evident. Això és el que ens fa participar activament en el projecte. Perquè ens ho creiem, perquè està ben treballat, perquè hi veiem totes les virtuts i perquè és necessari a tots els nivells.

Gràcies a la direcció del Ramon Arbós i als tècnics del Consell de les Garrigues. Cada cop hi som més a prop!