Programes d’Ocupació

garantijuvenil1 garantijuvenil2 garantijuvenil3

Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea amb l’objectiu de reduir l’alt índex de desocupació juvenil.

El pla d’actuacions de Garantia Juvenil va dirigit a una franja d’edat molt concreta de 16 a 29 anys, o els menors de 30 en cas de les persones joves amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, que no treballen, ni estudien, ni segueixen una formació, rebin una oferta d’ocupació de qualitat, educació continua, formació com a aprenents o un període de pràctiques, després d’haver acabat l’educació formal o quedar en situació de desocupació.

El Consell Comarcal de l’Urgell participa amb aquesta mesura, per millorar la ocupabilitat dels joves al territori que es troben en situació de vulnerabilitat formativa, laboral o la combinació de les dues.

Si vols inscriure’t, a l’Oficina Jove de l’Urgell t’informaran des del primer moment dels aspectes importants de la Garantia Juvenil.

També pots veure més informació a http://garantiajuvenil.gencat.cat

Joves per la ocupació

El Consell Comarcal de l’Urgell ha desenvolupat el programa de contractació de joves en pràctiques beneficiaris del programa de garantia Juvenil de catalunya amb la contractació de 5 joves.

El programa Joves en Pràctiques està impulsat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu.

 
SOC Unio Europea