4ª EDICIÓ DEL BENVINGUTS A PAGÈS A LA COMARCA DE L’ URGELL

La 4ª edició del cap de setmana del Benvinguts a Pagès a la comarca de l’ Urgell ha aplegat més de 3.374 visitants.

L’experiència Benvinguts a Pagès ha tornat a l’Urgell aquest cap de setmana dies 1 i 2 de juny. La gran festa de la pagesia catalana: 2 explotacions agrícoles, 1 restaurant, 1 allotjament i 2 activitats complementàries han participat al projecte fent un cap de setmana de portes obertes. És una iniciativa que s’ha consolidat i ha sumat un total de 3.374 visitants aquest any a la comarca de l’ Urgell (entre famílies, grups organitzats, i molt jovent).

Enguany hi han participat 6 agents de l’ Urgell, entre els quals hi ha:
-el celler Analec de Nalec, amb 89 visites
-el celler Boldú Viticultors de Verdú, 95 visites
-el Restaurant 2007 de La Fuliola que ha servit 100 menús de Benvinguts a Pagès
-la visita guiada a Verdú ha rebut 83 persones entre els quals com anècdota un grup de parla anglesa que es trobava a la zona fent l’ itinerari a peu pel Camí Ignasià
-la Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega ha aplegat més de 3.000 persones
-l’ Allotjament cal Monic de Castellserà que ha hagut de posar el cartell de complert.

En la darrera edició unes 350 persones es van desplaçar a l’ Urgell, i enguany han estat 374 persones a les que s’hi han de sumar les que han participat a la Fira de la Cervesa que han estat 3.000.

La tipologia de visitants la darrera edició va ser de famílies, grups i parelles, provinents de Lleida, Barcelona, Tarragona, i enguany s’ha mantingut la seva procedència.

Fira de la Cervesa Artesana a Tàrrega
Els organitzadors de la Fira de la Cervesa Artesana, l’Associació Agrat iMatoll, han valorat molt positivament aquesta edició que s’ha celebrataquest dissabte 1 de juny a Tàrrega amb un èxit de públic que va omplirl’Espai Can Colapi del Reguer durant tota la jornada. La 7a Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega assoleix un nou rècordamb 3.700 litres de cervesa artesana servits ique supera els 2.700 que es van vendre l’any passat. 14 productors, 9 delsquals de la província de Lleida, van oferir fins a 75 varietats diferents,algunes de les quals es van exhaurir durant les 15 hores que va durar elcertamen.Enguany va comptar amb cervesesartesanes sense alcohol, coma novetat.

Benvinguts a Pagès és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya , a través del Departament d’Agricultura, Pesca i Alimentació, de l’Agència Catalana de Turisme i de la Fundació Alícia, amb la col·laboració dels Consells Comarcals, Consorcis i Oficines de Turisme i nombroses entitats i associacions del sector.

Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Acceptar Rebutjar Gestionar Galetes