El Consell Comarcal de l’Urgell forma part de la xarxa Emprèn dins el programa Catalunya Emprèn, finançat pel Departament d’Empresa i Ocupació i que compta amb el finançament del Fons Social Europeu, de la Unió Europea.

El personal tècnic assessora en tot el procés de desenvolupament de la idea, dóna suport per fer el pla d’empresa i informa sobre els ajuts, les subvencions i altres avantatges existents.

      

 

Si ets una persona emprenedora, que tens una idea de negoci, vols avaluar la seva viabilitat i posar-la en marxa, des de l’ Oficina de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Urgell t’oferim informació, orientació, assessorament, formació, facilitats de finançament i suport a la consolidació. Poden accedir a aquest servei les persones emprenedores, en situació d’ocupació o d’atur, que volen crear la seva pròpia empresa o que l’han creat durant l’últim any.

 

Us oferim

– Tracte individualitzat per oferir un itinerari personalitzat d’informació, orientació, assessorament, formació i suport a la consolidació.
– Orientació en tot el procés de creació de la vostra empresa i informació sobre el conjunt de serveis, ajuts i recursos existents.
– Suport en l’anàlisi de viabilitat de la vostra idea i assessorament en el procés d’elaboració del Pla d’empresa que us serà de gran utilitat per planificar i pensar anticipadament el nou negoci. El Pla d’empresa us servirà també per presentar el vostre projecte a altres persones: per obtenir finançament, convèncer inversors, aconseguir condicions més favorables amb proveïdors, establir acords i aliances, etc.Fira d'emprenedors
– Organització de cursos, jornades i xerrades per dinamitzar l’emprenedoria i formar els futurs empresaris en aspectes relacionats amb el món empresarial: noves tecnologies, màrqueting, les TIC…

Rempresa


El Consell Comarcal de l’Urgell és punt d’informació  REEMPRESA  a la comarca. Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un nou model d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció. Adreçat a Cedents, que volen cedir el seu negoci en funcionament i Reemprenedors, que busquen una empresa que ja està treballant.

Mes informació aquí

Contacte 

Per posar-vos en contacte amb nosaltres, us podeu adreçar a:
Consell Comarcal de l’Urgell
C. Agoders, 16
25300 Tàrrega
Tel. 973 50 07 07
a/e: promocioeconomica@urgell.cat
Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h

Telèfons d’interès

Departament d’Empresa i Comenixement a Lleida, tel. 973 23 00 80

Pàgines web d’interès

http://catalunyaempren.gencat.cat/inicia/cat/ –  CATALUNYA EMPRÈN
http://empresaiocupacio.gencat.cat/ca/inici/ – DEPARTAMENT D’EMPRESA I CONEXIXEMENT.