Servei d’Informàtica del Consell Comarcal de l’Urgell és un servei orientat al suport en les tecnologies de la informació i les comunicacions al Consell i als ajuntaments de la comarca. Les funcions que realitzem són de caire divers i destaquen l’assessorament en la decisió de les inversions en TIC i el manteniment d’infraestructures d’informàtica i comunicacions.

Accès a suport

Servei d'informàtica als municipis

El Consell Comarcal, mitjançant el Servei d’Informàtica, ofereix un servei d’assessorament i manteniment d’infraestructures TIC als ajuntaments de la comarca que ho sol·licitin. Cada ajuntament utilitza el servei segons les seves necessitats i sol·licita les actuacions en el moment que li cal.

Les actuacions són de diferent tipus, però pel que fa al servei d’assistència tècnica, hi ha dues modalitats, la presencial i el suport remot. Aquests dos sistemes són complementaris, ja que hi ha incidències que es poden solucionar remotament i altres que necessiten la presència d’un tècnic.

El Servei d’Informàtica ha donat suport perquè es puguin seguir tots els cursos del pla de formació agrupada de la Diputació de Lleida i l’ACM mitjançant videoconferència.

Assistència Remota amb els Ajuntaments

Clica a la imatge de sota per a descarregar el software d’assistència.

Descarrega't TeamViewer per a Suport remot amb el Consell Comarcal de l'Urgell AQUI

Contacte 

Per posar-vos en contacte amb nosaltres, us podeu adreçar a:
Consell Comarcal de l’Urgell
C. Agoders, 16
25300 Tàrrega
Tel. 973 50 07 07
a/e: informatica@urgell.cat