5ª FESTA JOVE DE L’URGELL A SANT MARTÍ DE MALDÀ

El dissabte dia 6 de juliol es celebra la “5a Festa Jove de l’Urgell” a Sant Martí de Maldà”.

L’objectiu d’aquesta festa és principalment que els joves es sentin identificats i alhora puguin interrelacionar coneixent les diferents realitats juvenils de la comarca.

Per poder incentivar la participació dels joves, s’ha continuat treballant amb el grup motor de joves comarcal, que es va crear l’any passat amb la 4a edició de la Festa Jove i on hi ha representat un mínim d’un jove de cada municipi de la comarca.

Cada edició els joves del municipi amfitrió pensen una nova activitat per començar la Festa Jove, enguany els joves de l’associació del municipi de Sant Martí de Maldà “Marinadaalcorb” han pensat una nova activitat inclusiva per fer participar als joves, que s’anomena “1a pinzellada de joves a l’Urgell” que començarà a les 15:30h abans de la gimcana.

A continuació es farà la ja tradicional “Gimcana Jove” on participen equips de diferents pobles amb un màxim de 10 persones per poder emportar-se la següent edició de la Festa Jove.

Després es farà el sopar popular on els joves de Sant Martí han pensat que pugui asssitir-hi també la gent del municipi i tot seguit actuaran els grups JUANTXO SKALARI & LA RUDE BAND i EBRI KNIGHT, s’acabarà la festa amb dj JMestrex que es el guanyador del concurs de Dj`s que es fa a la Festa Major del municipi d’Agramunt.

Aquest any hem dut a terme un dels projectes que va sorgir durant l’Assemblea Jove de l’any passat, treballar sobre les violències sexistes en entorns d’oci nocturn. Després de fer reunió amb els joves i una formació específica, podrem trobar un punt d’informació i assessorament per les persones que ho necessitin, el punt s’anomenarà “URGELL LILA”. Aquest punt també es posarà a les Festes Majors de la comarca.

També hi haurà el servei SOM.NIT de Creu Roja, és un projecte d’informació, prevenció i reducció de riscs en el consum de drogues adreçat a joves, i servei d’ambulància.

La festa l’organitza l’Ajuntament de Sant Martí de Maldà, l’associació de joves de Sant Martí de Maldà “Marinadaalcorb” i tots els ajuntaments de la comarca amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Urgell i amb el suport de la Direcció General de Joventut.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració