CLOENDA DEL CICLE “MUSICANT L’URGELL” ALS OMELLS DE NA GAIA

Cloenda del cicle “Musicant l’Urgell” als Omells de na Gaia

Els alumnes de les escoles de música de la comarca, protagonistes del Musicant l’Urgell, han finalitzat les seves actuacions avui a l’església de Santa Maria dels Omells de na Gaia.

L’Església parroquial ha acollit avui l’últim concert del cicle que combina música i patrimoni, organitzat pel Consell Comarcal de l’Urgell amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i amb el suport de les escoles municipals de música d’Agramunt, Bellpuig i Tàrrega.

L’objectiu del cicle pretén apropar als ciutadans el patrimoni arquitectònic dels nuclis més petits que tenim a la comarca i donar a conèixer la gran tasca que es fa des de les escoles de música del territori. En aquest sentit, aquest any, s’han realitzat tres actuacions als municipis de Castellserà, Preixana i els Omells de na Gaia. En total hi han participat prop de 200 alumnes amb una nombrosa assistència de públic.

Al torn de parlaments, l’alcalde dels Omells de na Gaia, Delfí Escoté, ha donat la benvinguda als assistents i ha fet una valoració molt positiva d’aquesta iniciativa.
Seguidament, Salvador Bonjoch, president comarcal, ha agraït la bona acollida dels municipis on s’han fet els concerts, el suport de la Diputació de Lleida per poder tirar endavant aquestes activitats, als pares de tots els alumnes la seva implicació i ha destacat la bona feina que es du a terme des de les escoles de música municipals i l’excel·lent predisposició dels seus professors sense la qual aquest cicle no hauria estat possible.

Els que avui no ens heu pogut acompanyar, us recordem que el concert d’avui serà retransmés per Lleida TV el proper diumenge, dia 17, a les 13.30 i 23.30 hores. També podeu trobar les grabacions de tots els concerts al web de Lleida TV, a programes especials.

Moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible!!

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració