EL CONSELL COMARCAL DE L’URGELL PRESENT A LA FIRA DE L’AMETLLA DE VILAGRASSA

Aquest cap de setmana, Vilagrassa celebra la XVI Fira de l’Ametlla, festa declarada d’Interès Comarcal pel Consell Comarcal de l’Urgell.

Diumenge 22, el Consell Comarcal de l’Urgell hi és present amb un estand per promocionar el patrimoni i els recursos culturals i agroalimentaris de la comarca i per difondre els serveis que ofereix a les persones. Hi ha participat la consellera de Turisme, Consum i Fires, Gràcia Auró; així com altres representants del Consell Comarcal.

Els principals actes de la fira han estat l’esmorzar popular, l’agermanament amb la població d’Anglesola i l’exposició d’artistes de la vila, homenatge a la Pagesia de Vilagrassa, lliurament de l’Ametlla de Plata de Vilagrassa, lliurament del Corriolàire Major , així com concurs de pujada de sacs al campanar o demostració d’elaboradors d’ametlles i altres productes agroalimentaris.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració