EL CONSELL COMARCAL DE L’URGELL RESPON A LA SENTÈNCIA

En motiu de la recent sentència condemnatòria emesa pel Tribunal Suprem en relació al judici de l’1 d’octubre i la causa independentista, el Consell Comarcal de l’Urgell i els seus treballadors i treballadores, expressen el rebuig total i absolut a aquest atac a la democràcia i als drets polítics individuals de les persones condemnades, de les preses i exiliades polítiques, perquè és també, una retallada dels drets i llibertats col·lectives.

Des d’aquesta institució, expressem el més ferm compromís amb la llibertat del poble de Catalunya i continuar traçant el camí de les institucions municipals cap a la REPÚBLICA CATALANA, tot garantint les llibertats i drets de tota la ciutadania , la defensa del diàleg, els principis democràtics i la pluralitat política. Perquè estem convençuts que dins d’una democràcia real votar no és cap delicte i les idees no ES PODEN JUTJAR.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració