EL CONSELL D’ALCALDES DE L’URGELL ES REUNEIX AVUI EN UNA SESSIÓ DE FORMACIÓ SOBRE LA LLEI 11/2014 PER A GARANTIR ELS DRETS DE LGBTI

El Consell d’Alcaldes de l’Urgell es reuneix avui en una sessió de formació sobre la Llei 11/2014, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, trangèneres i intersexuals, i per a eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

Recentment el Consell Comarcal de l’Urgell ha eliminat la distinció home-dona en els banys de l’entitat comarcal i ara són d’ús compartit. Un pas més per la igualtat de tracte i la no discriminació.

Per altra banda, durant la reunió d’avui, els alcaldes també han estat informats de la proposta d’establiment del Servei d’Intervenció Socioeducativa per a infants i adolescents amb situació de risc de la nostra comarca, que es proposarà en el proper Ple Comarcal. Aquest és un servei que es durà a terme fora de l’horari escolar, individualment o en grup.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració