EL PLE DEL CONSELL COMARCAL DE L’URGELL APROVA LA MOCIÓ QUE REBUTJA LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM

El plenari del Consell Comarcal de l’Urgell s’ha reunit avui en sessió ordinària per tractar diversos temes. A destacar, l’aprovació de dos convenis, un amb la Diputació Lleida i l’altre amb l’Ajuntament de Tàrrega, per a la col·laboració en matèria de cooperació i assistència municipal i per a la coordinació de les oficines locals d’habitatge/borsa de mediació, respectivament.

Entre d’altres acords, també s’ha aprovat la concurrència al Pla Únic d’Obres i Serveis, període 2020-2024, amb l’avantprojecte de l’edifici destinat a serveis diversos del Consell Comarcal, amb un pressupost d’execució per contracte de 778.285,21€ i l’ampliació de finançament del contracte programa de Serveis Socials, període 2016-2019, que millora la part corresponent als sistemes de resposta urgent per a dones que es troben en situació de violència i també incorpora una nova dotació per a la contractació de dinamitzadors/res cívics per a l’emancipació juvenil.

Un cop finalitzat el ple ordinari, s’ha donat pas al ple extraordinari en el qual s’ha aprovat la moció que rebutja la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem, reclama l’amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i defensa el dret d’autodeterminació.

En conseqüència, el Consell Comarcal de l’Urgell expressa l’adhesió a totes les mobilitzacions de rebuig a la sentència i per tant donarà suport a la vaga general convocada per demà, divendres 18 d’octubre. D’aquesta manera, el Consell Comarcal de l’Urgell romandrà tancat durant tot el divendres, però mantindrà els serveis mínims de registre oberts de 9 a 14 hores.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració