ELS SERVEIS TÈCNICS COMARCALS REUNEIXEN ELS ALCALDES DE L’URGELL PER TRACTAR DIFERENTS TEMES D’ÀMBIT MUNICIPAL

La convocatòria ha tingut lloc aquest matí a la seu del Consell Comarcal de l’Urgell i el tema destacat ha estat la tramitació de les subvencions del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya, per al període 2020-2024.

Carme Culleré, vicepresidenta i Consellera Comarcal de Suport als municipis, Serveis tècnics i Protecció civil, ha donat la benvinguda als assistents i els ha recordat els serveis que s’ofereixen des de l’entitat comarcal en l’àmbit de serveis tècnics als municipis del territori.

L’equip que integra els Serveis Tècnics està format per un arquitecte, un arquitecte tècnic, dos delineants, un sobreestant i una administrativa. Els principals treballs que s’hi duen a terme són la redacció de projectes i memòries valorades, informes tècnics i certificats, direccions d’obra, assessorament tècnic (informes de llicències d’obres majors i menors, informes d’activitats, planejament urbanístic i consultes tècniques diverses), la tramitació de subvencions per a la rehabilitació d’habitatges, la gestió i fiscalització tècnica de les obres subvencionades dins els programes de cooperació de la Diputació de Lleida i de la Generalitat de Catalunya a tots els municipis de la comarca.
S’han posat en comú diverses problemàtiques, com ara la tramitació de la part jurídica dels ajuts del PUOSC, i altres necessitats dels municipis de la comarca per tal valorar possibles intervencions i estratègies que s’adaptin als diferents programes de subvencions.

Per cloure la reunió el president, Gerard Balcells, ha destacat la feina feta pels tècnics comarcals i la conveniència de la col·laboració entre els municipis i l’entitat comarcal per aconseguir els serveis i infraestructures que desitgem per als nostres ciutadans.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració