ESTABILITZACIÓ DE L’INCENDI DE LA TORRE DE L’ESPANYOL, S’HA REBAIXAT EL NIVELL DEL PLA INFOCAT

Agents Rurals de l’Urgell informem:

(29/06/2019 23:20h)

Gràcies a l’estabilització de l’incendi de la Torre de l’Espanyol, la Conselleria d’Interior de la Generalitat ha rebaixat el nivell del Pla INFOCAT.

Això comporta que *s’aixeca la restricció de segar i embalar palla de cereal* que prohibia fer-ho arreu de Catalunya d’11 a 21h.

Es manté el Pla Alfa en nivell 3 activat, en els municipis següents:

http://www.gencat.cat/medinatural/incendis/mapes/alfa3.pdf

En aquests municipis segueixen *suspeses totes les activitats amb risc d’incendi forestal autoritzades* (treballs forestals, treballs en infraestructures -bufadors, radials-) que així ho tinguin a les condicions de l’autorització, i també la caça.

En aquests municipis *la sega i embalat de palla de cereal*, entre les 14 i les 17h continua essent *obligatori* portar *4 elements d’aigua* (extintors en base d’aigua  o motxilles d’aigua) i trucar a la Central d’Agents Rurals  935617000 per informar de la zona, per a situar mitjans d’intervenció immediata  en les zones de major activitat.

Si veieu qualsevol situació de risc truqueu al 112.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració amb la prevenció dels incendis forestals 

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració