FINALITZACIÓ DEL PROGRAMA JOVES EN PRÀCTIQUES 2018

Els sis joves contractats pel Consell Comarcal de l’Urgell dins el programa de Contractació de Joves en pràctiques beneficiaris del programa de Garantia Juvenil van finalitzar el seu període de contractació a finals del mes de maig amb una valoració molt positiva de la feina realitzada.

Els participants, que es trobaven en situació d’atur i estaven inscrits al programa de Garantia Juvenil, han realitzat unes pràctiques professionals durant un període de sis mesos realitzant diferents projectes en diverses àrees del Consell Comarcal com ara al servei d’informàtica, al serveis socials, a medi ambient, a serveis jurídics, a turismes i al d’administració. L’objectiu d’aquest programa ha estat que els joves adquireixin aptituds i desenvolupin habilitats professionals mitjançant l’exercici pràctic dels coneixements que van obtenir a la seva formació reglada, sota la supervisió d’un tutor o tutora que ha deixat constància de la seva progressió.

El programa ha està impulsat pel Departament de Treball, Afers socials i Família de la Generalitat de Catalunya i pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu.
La subvenció per realitzar les contractacions d’aquests joves en aquest projecte és de 66.000 €.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració