FINALITZACIÓ DELS CONTRACTES DEL PROJECTE ADEQUACIÓ I MILLORA DELS ESPAIS PÚBLICS AL CONSELL COMARCAL DE L’URGELL

Finalització de 10 contractes del projecte Adequació i millora dels espais públics del Programa Treball i Formació 2018 al Consell Comarcal de l’Urgell

Avui, 30 de juliol han finalitzat 10 dels contractes dels treballadors del projecte Adequació i millora dels espais públics de la comarca participants en el programa Treball i Formació 2018 del Consell Comarcal de l’Urgell.

Durant sis mesos de contractació, aquestes deu persones, han realitzat treballs de manteniment d’edificis i espais públics en onze municipis de la comarca de l’Urgell fent tasques de pintura, jardineria, fusteria, paleteria i donant suport a les brigades municipals. Durant l’execució del programa han realitzat dos mòduls transversals de formació per a l’ocupació, en Habilitats de Comunicació i Competències Digitals Bàsiques, al Centre de Formació La Solana de Tàrrega, també amb l’objectiu de millorar la seva futura ocupabilitat i continuïtat en el mercat laboral.

Tots 10 participants han rebut un certificat que acredita la participació en les accions formatives de 60 hores de durada, i de les tasques que han dut a terme en els diferents municipis de la comarca que participen en el programa.

L’execució del programa continua fins al 30 de gener de 2020 amb el projecte Suport en tasques administratives i d’arxiu, amb 4 persones duent a terme tasques de suport administratiu i millora dels arxius de diferents municipis de la comarca i dues persones en el projecte Adequació i millora dels espais públics de la comarca .

El programa Treball i Fomació, impulsat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, està adreçat a diversos col·lectius de persones que es troben en situació de risc de caure en atur de llarga durada, a persones destinatàries de la renda garantida ciutadana i una línia específica per a contractar dones en situació d’atur. En la present convocatòria també es compta amb la contractació d’un tècnic que realitza les tasques de coordinació i gestió.

La subvenció per realitzar aquest programa, tant la vessant laboral com la formativa, ascendeix a més de 247.000 euros.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració