HOMENATGE A UNA ÀVIA CENTENÀRIA D’ANGLESOLA

Homenatge a una àvia centenària d’Anglesola

El passat dia 16 d’abril, la Sra. Margarita Castelló Solorzano, veïna d’Anglesola, va celebrar el centenari del seu naixement. De molt petita, la Margarita, va arribar a Anglesola provinent de l’Argentina, amb els seus pares i la seva germana Lolita, i aquí és on ha passat la resta de la seva vida. Va formar una família amb el seu marit, avui difunt, i té 2 fills, 5 néts i 8 besnéts.

L’àvia centenària que gaudeix d’un bon estat de salut i és molt presumida es va engalanar per a celebrar el seu aniversari acompanyada dels seus familiars, representants de l’Ajuntament d’Anglesola i del Consell Comarcal de l’Urgell.

La consellera comarcal de l’Àrea de Serveis Socials, Sra. Teresa Pallàs, li va fer entrega d’una placa commemorativa que tradicionalment el Consell Comarcal de l’Urgell ofereix a les persones de la comarca que arriben a complir 100 anys.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració