INAUGURACIÓ DEL CICLE DEL MUSICANT L’URGELL A L’ESGLÉSIA DE SANTA MARIA DE VILAGRASSA

L’església de Santa Maria de Vilagrassa s’ha omplert de gom a gom aquest migdia, en la inauguració del cicle del Musicant l’Urgell. Uns 90 alumnes de les escoles de música d’Agramunt, Bellpuig i Tàrrega, n’han estat els protagonistes.

Com a novetat d’aquest tercer cicle, prèviament, els assistents, han pogut visitar el campanar i la plaça del Sitjar, acompanyats de l’alcalde del municipi, Jordi Serés, el president del Consell Comarcal, Gerard Balcells i altres autoritats de la comarca.

El president comarcal ha destacat la bona col·laboració i disposició per part dels directors de les EMM sense la qual no hauria estat possible la realització d’aquest cicle i a agraït a les famílies el seu suport.

En l’actuació d’avui, hi ha participat el conjunt de guitarres de l’EMM de Bellpuig; l’ensemble de violins i l’orquestra de corda ‘Arkeres’ de l’EMM de Tàrrega i la banda de nivell elemental de l’EMM d’Agramunt.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració