MES DE MARÇ AMB TEATRE EN ANGLÈS PER A MÉS DE 800 ALUMNES DE PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA DE LA COMARCA D EL’ URGELL

El Consell Comarcal de l’ Urgell conjuntament amb el Servei Educatiu de l’ Urgell, amb el Suport de la Diputació de Lleida, la col·laboració de l’ Ajuntament de Tàrrega, i dins del XIX Programa Comarcal de Suport a l’ Educació a l’ Urgell, han programant dues obres teatrals en anglès adreçada als alumnes de sisè de primària i de 4t d’ ESO dels centres escolars de la comarca de l’ Urgell.

Es tracta, en primer lloc, de l’ obra de teatre titulada LITTLE RED ROCKS, que va tenir lloc el dia 6 de març, a càrrec de la companyia Jumping Ducks, i adreçada als alumnes de 6è de primària, 11 anys, dels diferents centres de primària de la comarca de l’ Urgell. L’ obra es va realitzar al Teatre Ateneu de Tàrrega, a les 10.30h i a les 15.15 h, amb un assistència de 480 alumnes.

En segon lloc, es tracta de l’ obra de teatre titulada TUNE IN, que va tenir lloc el dia 7 de març, a càrrec de la companyia Blue Mango Theatre, i adreçada als alumnes de 4t d’ ESO, 15 anys, dels diferents centres de secundària de la comarca de l’ Urgell. L’ obra es realitzà al Teatre Ateneu de Tàrrega, amb una doble sessió, una al matí a les 10.30 h i l’altra a les 12 h. Amb una assistència de 337 alumnes.

Un total de 817 alumnes de l’Urgell són els que s’han gaudit d’aquestes obres de teatre en anglès amb l’ objectiu d’apropar el teatre en llengua anglesa als alumnes.

El Consell Comarcal s’ha fet càrrec de part de les despeses de l’ obra i ha facilitat gratuïtament el transport de l’alumnat amb un total d’ 11 autobusos per desplaçar-los fins al Teatre Ateneu de Tàrrega.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració