PROPOSTES DE MILLORA PER A LA XARXA D’ABASTAMENT D’AIGUA A LA VALL DEL CORB

El Consell Comarcal de l’Urgell disposa d’una subvenció de l’ACA de 300.000 € amb els quals s’ha proposat la redacció d’un pla director i la substitució de bombes, arquetes i comptadors de la xarxa d’aigua.

El govern del Consell Comarcal de l’Urgell es va reunir ahir al vespre amb els alcaldes de la Vall del Corb per decidir com tirar endavant diferents accions per a la millora de la canonada de subministrament d’aigua. Entre elles, cal destacar la proposta per a la redacció del pla director, la substitució de les bombes, la instal·lació de variadors i un nou sistema de comptatge de la xarxa. El pressupost de tot plegat ascendeix a 455.000 € i compta amb una subvenció de 301.000 € de l’Agència Catalana de l’Aigua. La part restant haurà de ser sufragada pels ajuntaments que conformen la xarxa.

Per altra banda, també es va parlar de la conveniència d’instal·lar una potabilitzadora mancomunada que permetria filtrar l’aigua abans que entrés a la xarxa i d’aquesta manera en milloraria la qualitat.

Per últim, es va exposar que el Consell Comarcal gestiona mitjançant un contracte de serveis el manteniment de la canonada i que en aquests moments cal tornar a licitar aquesta gestió.

El Consell Comarcal de l’Urgell ha volgut tractar de manera prioritària aquests temes responen a la clara voluntat de millora dels serveis bàsics que afavoreixin el reequilibri del territori i el repoblament dels petits municipis.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració